torsdag 22 september 2011

Studieresa 28/9

På onsdag åker klass 4 och 5 från Stockaryds skola på studieresa. Vi åker med buss från skolan på morgonen och åker först mot Norrahammar. Där ska vi besökar återbruket och lära oss om hur vi människor kan bli bättre på att ta hand om vårt skräp. Efter det ska vi besöka tabergsgruvan i Taberg. Eleverna får en guidad tur som börjar utanför grottan. Med varsin hjälm och ficklampa går vi sedan in i grottan. Det ni föräldrar ska tänka på är att eleverna har varma kläder med sig, för i grottan är det bara 4-8 grader. Tåliga skor är också bra att ha.

Vi är borta hela dagen och barnen behöver ha med sig en matsäck så att de klarar sig.



Skriv en kommentar att du har tagit del av denna informationen. Det går också bra att maila fanny.andersson@stockaryd.savsjo.se

5 kommentarer:

  1. Låter jättekul!!!/Erika

    SvaraRadera
  2. Vi har tagit del av infon! Låter kul! Vilken tid åker ni? Undrar eftersom Hugo ska åka och ta ett blodprov på morgonen men jag antar att vi är tillbaka till kl. 8:15 annars kanske han kan hoppa på i Vrigstad??
    / Jennie

    SvaraRadera
  3. Vi åker från skolan 8.30. Det är okej för oss att Hugo hoppar på i Vrigstad. Jag har på min telefon på onsdag så kan vi kanske bestämma det beroende på hur lång tid det tar hos doktorn.

    / Fanny

    SvaraRadera
  4. Vad roligt :) hoppas ni får en toppendag!

    SvaraRadera
  5. Hej där.
    Det kommer att bli en kanon dag för er. Synd att man inte kan komma med.
    Fam. Stålhammar

    SvaraRadera