måndag 5 mars 2012

Till elever och föräldrar på Stockaryds skola mars 2012

Hej!
Snart vår! Visst är det härligt när solen börjar värma och det har vi ju fått känna den senaste veckan. Dags för ett nytt månadsblad med lite information om vad som händer här på Stockaryds skola.

Kultur
Nu under mars månad får vi ta del av olika sorters kulturutbud.
- 5/3 Musikskolans elever spelar i sporthallen för klass F-4.
- 8/3 Musikskolan bjuder på rock- och popkonsert för klass 5-6i Sävsjö.
- Lör 10/3 har musikskolan ”prova-på-spelning” i kulturhuset, Sävsjö.
- 13/3 blir det teater i kulturhuset i Sävsjö för klass 2-4.

Skriftliga omdömen
Inför vårens utvecklingssamtal kommer det att bli en förändring för er föräldrar och elever. Vi skriver de skriftliga omdömena och elevens IUP i ett digitalt verktyg som heter edwise. Den här gången kommer vi att ge er föräldrar inloggningsrättigheter, så att ni kan läsa omdömena på nätet och vi skriver då inte ut en massa papper i onödan. Mer information och inloggningar till systemet kommer respektive klassföreståndare att ge er under vårens föräldramöte. Givetvis kommer vi att skicka ut omdömena i pappersformat till er som behöver det.
ExtrakläderVi har en livlig aktivitet på skolgården under rasterna med mycket lek. Fantastiskt att se så mycket rörelse! Det händer titt som tätt att elevernas kläder är både blöta och smutsiga efter en rast, så därför kan det var bra att ha en kasse med lite extrakläder i skolan.

LovOnsdagen den 7 mars är det studiedag i skolan. Då fortsätter vi att jobba med den nya läroplanen, Lgr 11 och området som handlar om betyg och bedömning. V 14 är det påsklov.
                                                                                       /Skolledningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar