måndag 9 januari 2012

Stockaryd 10 jan 2012

Hej och välkomna tillbaka till en ny termin – vårterminen 2012. Ni som går på fritids har ju redan tjuvstartat den här terminen, förstås!
Hoppas att ni alla har haft ett skönt jullov och att ni har kunnat hämta lite ny kraft, trots det lite halvtrista vädret emellanåt.
Lite information som gäller alla i skolan kommer ni att få under hela terminen och det blir alltid den första måndagen, som är en skoldag, i varje månad,

Studie- och lovdagar
Följande dagar har vi studiedagar den här terminen: 9/1, 27/1, 7/3 och 16/5
Lov
har vi på följande tider: sportlov v 7, påsklov v 14 och lovdag 18/5+ alla röda dagar

SkoltiderVi startar varje dag klockan 8.15 i skolan. Vi har märkt en tendens att många barn kommer tidigare och tidigare till skolan på morgonen och att det då blir en väldigt lång stund för dem att vara i skolan innan den första lektionen startar.  Diskutera gärna tillsammans hemma, vilken tid som kan vara lagom att komma till skolan, så att alla kan äta frukost i lugn och ro och ändå komma i tid till den första lektionen. För de barn som är på fritids innan skoldagens början gäller ju inte detta och de barn som åker skolskjuts kan ju inte heller styra över sin tid på morgonen.

Jeansåtervinning

Jag tar gärna emot gamla avlagda jeans som vi i skolan
ska använda till olika slöjdalster.
Jeansen får vara slitna men de ska vara tvättade.
Tack på förhand!
 /Agneta H


Lycka till med studierna den här terminen!
//Skolledningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar